Wij zijn RooBeek Advies

In een economisch spannende tijd kozen Marcel en Henry in 2011 er voor om hun vaste baan in te ruilen en een eigen adviesbureau te beginnen. Samen zijn Marcel en Henry ruim 40 jaar bekend met de wereld van ruimtelijke ordening en bouwregelgeving. Waar een (groot) stedenbouwkundig bureau stopt bij planontwikkeling of een bestemmingsplan gaat RooBeek Advies verder. Wij pakken het gehele vergunningentraject op. Wij begeleiden u door het oerwoud van regelgeving en regelen graag de juiste vergunningen en toestemmingen. 

RooBeek Advies is een kennisbedrijf. Wij maken complexe zaken eenvoudig!


Henry de Roo: "Kennis en ervaringen delen is mijn passie"

Henry is adviseur en docent op het gebied van bouwregelgeving en vergunningmanagement. Hij opereert op het snijvlak van de juridische en praktische toepassing van de bouwregelgeving en het omgevingsrecht. Hij is betrokken bij adviestrajecten op het gebied van (complexe) vergunningsaanvragen en ruimtelijke ordening. Hij staat zowel juristen als bouwkundigen bij complexe vraagstukken. Hij is docent voor een aantal opleiders, zoals bij BOB opleidingen voor ABW 1 en 2. 

LinkedIn profiel Henry de RooMarcel Beek: “Wij ontzorgen onze klanten volledig” 

Marcel Beek is adviseur op het gebied van ruimtelijke ordening en planologie. Hij werkte jaren bij verschillende gemeenten, maar deed ook veel ervaring op bij grotere advies- en ingenieursbureaus. Bij zijn laatste werkgever heeft Marcel vanuit het niets een divisie planontwikkeling opgezet. Dit succes heeft Marcel voortgezet en uitgebouwd binnen RooBeek Advies. Hij brengt opdrachtgevers en gemeenten dichter bij elkaar. “We zien overal kansen en gaan er dan helemaal voor." De toegankelijkheid en het moeiteloos vertalen van complexe vraagstukken in ruimtelijke plannen wordt door veel opdrachtgevers geroemd. En dat is de verdienste van de pragmatische kijk op zaken van Marcel.

LinkedIn profiel Marcel Beek


Onze trots!
Op 19 mei 2015 stond RooBeek Advies in de finale van de Young Business Award. Voor meer info: http://www.youngbusinessaward.com/finalisten/