Wij zijn RooBeek Advies

In een economisch spannende tijd kozen Marcel Beek en Henry de Roo er voor om hun vaste baan in te ruilen en een eigen adviesbureau te beginnen. Samen zijn Marcel en Henry al bijna 30 jaar bekend met de wereld van ruimtelijke ordening en bouwregelgeving. 

Waar een (groot) stedenbouwkundig bureau stopt bij planontwikkeling of een bestemmingsplan gaat RooBeek Advies verder. Wij pakken ook het gehele vergunningentraject op. Wij zorgen voor de juiste vergunningen en toestemmingen. En waar mogelijk besparen kosten door te spelen met regels. Wij begeleiden u door het oerwoud van regelgeving.

Wij maken complexe zaken eenvoudig en verbinden mensen en bedrijven met gemeenten.
Henry de Roo: "Kennis delen is mijn passie"
   
Henry heeft een bouwkundige achtergrond en gespecialiseerd in vergunningmanagement en bouwregelgeving. Hij is een verbinder, een generalist en heeft het vermogen om vanuit verschillende perspectieven vraagstukken te benaderen. Naast interim en projectwerkzaamheden bij gemeenten laat hij (publieke en private) partijen graag samenwerken. Als trainer en docent voor verschillende opleiders deelt hij zijn kennis en ervaringen met veel enthousiasme. “Kennis en ervaring delen is fantastisch om te doen.” 

LinkedIn profiel Henry de RooMarcel Beek: “Wij ontzorgen onze klanten volledig” 

Marcel Beek is adviseur op het gebied van ruimtelijke ordening en planologie. Hij werkte jaren bij verschillende gemeenten, maar deed ook veel ervaring op bij grotere advies- en ingenieursbureaus. Bij zijn laatste werkgever heeft Marcel vanuit het niets een divisie planontwikkeling opgezet. Dit succes heeft Marcel voortgezet en uitgebouwd binnen RooBeek Advies. Hij brengt opdrachtgevers en gemeenten dichter bij elkaar. “We zien overal kansen en gaan er dan helemaal voor." De toegankelijkheid en het moeiteloos vertalen van complexe vraagstukken in ruimtelijke plannen wordt door veel opdrachtgevers geroemd. En dat is de verdienste van de pragmatische kijk op zaken van Marcel.

LinkedIn profiel Marcel Beek


Onze trots!
Op 19 mei 2015 stond RooBeek Advies in de finale van de Young Business Award. Voor meer info: http://www.youngbusinessaward.com/finalisten/