Over RooBeek Advies

RooBeek Advies is een kennisbedrijf en adviesbureau. Het adviesbureau op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, bouwregelgeving en omgevingsrecht.

Onze jarenlange ervaring met werken bij én met de overheid maakt dat wij onze klanten echt kunnen helpen. Wij adviseren en begeleiden in planologische vraagstukken, ruimtelijke plannen, bij omgevingsvergunningen en juridische ondersteuning.

Wij kennen ons vak!

Het betreft geen eenvoudige materie. Nederland is immers een land van regels en procedures, waarbij verschillende gemeenten en provincies, elk een eigen manier van werken hebben. Wij doorzien het oerwoud aan regelgeving en procedures. En daar helpen wij u graag bij!

De omvang en de aard van onze projecten lopen uiteen van eenvoudige wijzigingsplannen tot bestemmingsplannen voor complexe (her)ontwikkelingslocaties. Van enkele woning tot uitbreidingsplannen van tientallen woningen, infrastructurele werken, van agrarisch tot zorg en van medisch tot recreatie. Wij werken door heel Nederland met een stevige poot in de klei, veen en zand van Groningen, Drenthe en Overijssel.

RooBeek Advies is Henry de Roo en Marcel Beek. Samen met onze vaste netwerk van gespecialiseerde bureaus zijn wij altijd in staat om élke vraag, klein of groot, optimaal te bedienen en, indien nodig u te ontzorgen.