Cursus en voorlichting Bouwbesluit 2012

RooBeek Advies adviseert u om tijdig kennis te nemen van deze wijzigingen zodat u de gevolgen voor komende projecten goed in kunt schatten. Wij bieden daarom voorlichting en diverse cursussen over het Bouwbesluit 2012 aan. Maatwerk is zo geleverd. 

Nieuwsgierig geworden? Heeft u vragen over dit onderwerp en/of onze cursussen en voorlichtingsbijeenkomsten neemt u dan gerust contact met ons op.   

Op zoek naar meer informatie over dit interessante onderwerp kijk dan naar de Bouwbesluit 2012.
  
De afgelopen maanden heeft RooBeek Advies met het Bouwbesluit 2012 onder de arm heel Nederland doorkruist. Tientallen cursussen en voorlichtingsbijeenkomsten zijn uitgevoerd. RooBeek Advies heeft gemeenten, architecten, aannemers, en andere partijen bijpraten over de wijzigingen in het Bouwbesluit 2012 en wat de consequenties hiervan zullen zijn. 

Langzamerhand komt het besef wat het Bouwbesluit 2012  voor gevolgen heeft voor gemeenten én het bedrijfsleven. Na de bewustwording en berusting de logische vraag “hoe nu verder”. RooBeek Advies overziet de consequenties en adviseert u hierover graag. Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij in uw specifieke geval voor u kunnen betekenen. 

Benieuwd welke gemeenten, bedrijven en instellingen door RooBeek Advies op de hoogte van de wijzigingen Bouwbesluit 2012 zijn gebracht, of bent u op zoek naar referenties? Kijk bij projecten gerealiseerd.