Waarom, hoe en wat?

Wij maken complexe zaken eenvoudig!

Waarom?
Iedereen kent ze wel. Mensen en bedrijven met dromen. Maar u kent ook de verhalen en frustratie van de bureaucratie en het oerwoud aan regelgeving. Wij helpen oprecht mensen en bedrijven, zoals architecten en projectontwikkelaars, blij maken die worstelen met bestemmingsplannen, vergunningen en bouwregelgeving. Dat doen wij anders dan de gevestigde orde die urenfabrieken zijn. Wij niet niet gericht op verkopen, maar naar de oplossing die mensen en bedrijven het beste zou helpen.

Hoe? 
Wij zijn 4 jaar geleden begonnen vanuit onze overtuiging dat het anders kan! Inmiddels staan wij aan de wieg van ruim 400 projecten. Daar zijn wij super trots op.

Elke dag helpen wij mensen en worden wij bevestigd dat wij écht iets toevoegen in projecten en bij vragen. RooBeek Advies is een kennisbedrijf. Wij zijn pragmatische experts. Door onze specialistische kennis praktisch toe te passen komen we tot  creatieve oplossingen. 

Wat?
RooBeek Advies biedt kennis én ervaring op het gebied van ruimtelijke ordening, vergunningmanagement en bouwregelgeving. Wilt u een Quickscan/haalbaarheidsonderzoek naar uw droom? Of een ruimtelijke onderbouwing of bestemmingsplan? Bel dan met Marcel. Voor een snelle, goedkope en kwalitatieve vergunning belt u met Henry. Ook voor vragen over vergunningvrij bouwen, transformatie van bestaande gebouwen of Bouwbesluit 2012 belt u met ons. 
 

RooBeek Advies
Nautilusstraat 7b
7821 AG Emmen
Tel. 0591 - 648273

 
KvK nr. 52638545
BTW nummer B01.8505.31.214