Waarom, hoe en wat?

Wij maken complexe zaken eenvoudig!

Waarom?
Iedereen kent ze wel. Mensen en bedrijven met dromen. Maar u kent ook de verhalen en frustratie van de bureaucratie en het oerwoud van regelgeving. Wij helpen mensen en bedrijven, zoals architecten en projectontwikkelaars. Wij helpen bij de worsteling met bestemmingsplannen, vergunningen en bouwregelgeving. Wij niet niet gericht op verkopen van uren, maar naar de oplossing die mensen en bedrijven het beste zou helpen.

Hoe? 
Wij zijn een kennisbedrijf en al meer dan 40 jaar werkzaam in het wereldje van ruimtelijke ordening en bouwregelgeving. In 2011 zijn wij vanuit een bepaalde overtuiging begonnen. Inmiddels stellen wij jaarlijk meer dan 80 projecten bestemmingsplannen en/of ruimtelijke onderbouwing op. Wij regelen tal van (omgevings)vergunning en toestemmingen om projecten te kunnen realiseren. Daarnaast delen wij via cursus en opleiding veel van onze kennis en ervaringen. 

Wat?
RooBeek Advies biedt kennis én ervaring op het gebied van ruimtelijke ordening, vergunningmanagement en bouwregelgeving. Wilt u een Quickscan/haalbaarheidsonderzoek naar uw droom? Of een ruimtelijke onderbouwing of bestemmingsplan? Bel dan met Marcel. Voor een snelle, goedkope en kwalitatieve vergunning belt u met Henry. Ook voor vragen over vergunningvrij bouwen, transformatie van bestaande gebouwen of Bouwbesluit 2012 belt u met ons. 
 

RooBeek Advies
Nautilusstraat 7b
7821 AG Emmen
Tel. 0591 - 648273

 
KvK nr. 52638545
BTW nummer B01.8505.31.214